Het werkingsprincipe

De Universal Contour Wrap is een geheel natuurlijke, efficiente en veilige manier om blijvend centimeterverlies te verkrijgen.
De behandeling zuivert de huid, onttrekt gifstoffen aan het vetweefsel en stimuleert het lymfesysteem, waardoor nog meer schadelijke stoffen het lichaam kunnen verlaten.

Vooral bij de probleemzones en op de plaatsen waar de vorming van cellulites begint, kunnen we een merkbare afslanking en versteviging bereiken.

De behandeling geeft je het gevoel herboren te zijn met een wonderbaarlijk stevige, gladde en zijdezachte huid.

Windsels, gedrenkt in een oplossing van natuurlijke mineralen en zeeklei, worden warm om het lichaam gedraaid.
De nog warme zeeklei verwijdert de toxische stoffen van de vloeistof rond de vetcellen, terwijl de verpakkingstechniek de zachte vetweefsels comprimeert.

Met behulp van een isolatiepak behoud u een comfortabele lichaamstemperatuur.

De Universal Contour Wrap kan men absoluut niet vergelijken met een folieverpakking of andere warmte behandelingen.
Deze zogenaamde afslankbehandelingen geven een heel beperkt en tijdelijk gewichtverlies door middel van dehydratatie, terwijl de Universal Contour Wrap eerder een koud proces is.
Bij de Universal Contopur Wrap behandeling verliest u namelijk geen gewicht, maar centimeters, waaruit blijkt dat het hier niet om een dehydratatie-proces gaat.

De behaalde resultaten zijn vrijwel altijd ronduit verbluffend.
De gemiddelde klant verliest bij de eerste behandeling tussen 15 en 36 centimeter.


Esthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl