15 centimeter er af of u betaalt niet!

Een onafhankelijke studie door de universiteit van Westminster heeft aangetoond dat de UCW-behandeling een consistent meetbaar centimeterverlies behaalt, getest onder laboratorium-condities voor een twee-uurs-behandeling.

Dit is de reden dat de UCW-behandeling u wordt aangeboden met een dubbele garantie op het resultaat:
  1. Wij garanderen u ten eerste dat u ten minste 15 centimeters verliest bij uw eerste behandeling. Wanneer dat niet het geval is hoeft u niets te betalen.
  2. Ten tweede garanderen wij u, op voorwaarde dat u niet toeneemt in gewicht, dat die 15 centimeters er gedurende minimaal 30 dagen afblijven. Zo niet, ontvangt u een gratis behandeling.


Ervaringen

EMMA LEEFTIJD 40 - 28 CM KWIJT - Mijn echtgenoot had om mij te verrassen een onverwachte vakantie geboekt zodat er geen tijd was voor een dieet vooraf - maar gelukkig is er UCW; dat deed voor mij in 2 uur waar een dieet enkele weken over zou hebben gedaan.

KATJA LEEFTIJD 36 - 40 CM KWIJT - Het past perfect bij mijn actieve levensstijl. Op welke andere manier kan je zoveel centimeters verliezen en tegelijkertijd dode huidcellen verwijderen en een manicurebehandeling krijgen? Het is een succesformule.

MARIE LEEFTIJD 28 - 35,5 CM KWIJT - Na mijn eerste baby heb ik geworsteld om mijn figuur terug te krijgen en dus raadde een vriendin van mij aan om het eens te proberen... Ik kon de resultaten niet geloven. Mijn huid zag er zelfs strakker uit, wat niet slecht is voor iemand die net een baby gekregen heeft!

ELLEN LEEFTIJD 45 - 47 CM KWIJT - Ik was in het begin een beetje sceptisch, want het leek te mooi om waar te zijn en ik dacht dat het enkel maar tijdelijk vochtverlies zou zijn. Maar het feit dat de centimeters eraf zijn gebleven heeft me verbaasd en het is nu al meer dan een maand geleden dat ik de behandeling heb ondergaan.

Esthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl