Werkingsprincipe


Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud en warm) in combinatie met verschillende plantenextracten, hoge cafeïneconcentraties, essentiële oliën en algenextracten.
De producten zijn wetenschappelijk samengesteld om uitzonderlijke resultaten te behalen vanaf de eerste behandeling!


Hoge concentratie van cafeïne

De cafeïne heeft een sterk stimulerend effect op stofwisseling, versnelt de bloedcirculatie en versnelt de vetverbranding.
De vetverbrandingseigenschappen van cafeïne worden versterkt met algenextracten die in Bioslimming formules worden gebruikt.


Beide thermische effecten (warm en koud)

Het unieke van Bioslimming is het gebruik van actieve “thermo agents”.
Op deze wijze wordt de behandeling nog intensiever.
Dit betekent dat de ingrediënten de huid dieper doordringen, de plaatselijke doorbloeding verhogen en dat de lymfedrainage wordt geactiveerd.
Het samenwerken van kou en warmte stimuleert het ontrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren.
Dit zorgt dat de “sinaasappelhuid” verdwijnt.


Etherische oliën en plantenextracten

Etherische oliën hebben een klein molecuul.
Vanwege hun kleine omvang, snelheid en lipide–achtige eigenschappen kunnen ze de tweede huidlaag penetreren.
De etherische oliën reduceren giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam, verbeteren bloedcirculatie, versnellen vetverbranding , stimuleren lymfedrainage en vochtafvoer en verzachten de huid.

Deze ingrediënten, die met de bindweefselmassage worden aangebracht, zijn zeer efficiënt in het verminderen van “sinaasappelhuid” en de productie van collageen en fibroblasten.
Daardoor ontstaat naast de afslankende werking ook een uitstekende huidversteviging.Esthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl