Hoe gaat de Dermapen behandeling in zijn werk?

De Dermapen is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact.

De naaldlengte is zeer bepalend voor het optimale effect van de gezichtsbehandeling.
Zij kan variëren van 0.025 mm tot 1 mm bij een cosmetische behandeling, en van 1mm – 2,5 mm bij een medische behandeling.

De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte en dankzij de zeer nauwkeurige diepte-instelling werkt Dermapen altijd op exact de juiste cellagen in de huid.

De steriel verpakte naaldmodules zijn voor eenmalig gebruik per klant voor de beste veiligheid en hygiëne.


Hoe ervaart u de behandeling?

De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn.
Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, of een medische naaldlengte gebruikt, dat kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van een verdovende crème.

Hoe ziet de huid er na de Dermapen behandeling uit?

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypen zal dit binnen enkele uren verdwijnen; bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanblijven.
Naar een cosmetische Dermapen behandeling kunt u meteen uw dagelijkse activiteiten hervatten of op uw werk verschijnen en kunt u zelfs de volgende dag weer make-up dragen.
Bij een diepere behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen “afschilferen” en nieuwe huidcellen worden aangemaakt.

Het is noodzakelijk om de huid na een behandeling goed te beschermen met een SPF 30 en in de volgende dagen een serum aan te brengen op het behandelde gebied.

Esthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl