Hanneke:

Voor een bruiloft van mijn vriendin heb ik besloten om een Body Wrap nemen.
Was wel best sceptisch van tevoren. Daarom stond ik “ met mijn mond vol tanden”, toen ik mij in een spiegel zag na afloop van de behandeling. Echte “ body lift”.
Absoluut een perfecte behandeling als je een snel resultaat nodig hebt voor een speciale gelegenheid!

Jolanda:

Ik heb genoten van mijn Bioslimming Body Wrap behandeling. Het was, zonder twijfel, de meest actieve lichaamsbehandeling die ik ooit heb meegemaakt. Ik kon letterlijk mijn vet weg voelen smelten. Het was ongelooflijk!
In totaal 10 cm kwijt en mijn buik, billen en dijn zagen er meteen na de behandeling slanker en strakker uit.


Astrid Keizer:

Via een vriendin en na het bekijken van de site ben ik bij Esthetica-Praktijk gestart met gezichtsbehandelingen. Direct bij de eerste afspraak had ik een goed gevoel.
Liliana is een huidspecialiste die op een persoonlijke en professionele manier met haar klanten omgaat. Ik ga er altijd heen met het vertrouwen dat ze iedere keer de behandeling, kuur en of producten aanbeveelt die goed voor mijn huid zijn.
Zo heb ik al verschillende behandelingen ondergaan met iedere keer weer een mooi resultaat.


Kimberley:

Ik ben al 3 jaar een trouwe klant van Esthetica-Praktijk.
Elke keer ga ik volkomen blanco naar Liliana. Ik heb geen voorkeur voor een soort behandeling; juist de afwisseling spreekt mij erg aan. Ik laat het dan ook helemaal aan Liliana over welke behandeling zij op dat moment adviseert. Een moment van pure ontspanning! En dan ook nog met een verfrissend resultaat! Regelmatig krijg ik op dagen na een behandeling te horen: “ Wat zie jij er stralend uit. Het gaat zeker goed met je?”
Wie wil dat nou niet horen? Daar krijg je toch allemaal een goed gevoel bij.


Conchita Dolores:

Een behandeling bij Esthetica-Praktijk is geen standaard behandeling, zoals ik die al jaren kende bij de “standaard” schoonheidsspecialistes. Een behandeling bij Esthetica-Praktijk gaat verder: huidverzorging en verbetering is het uitgangspunt.
Liliana slaagt er altijd in weer nieuwe technologieën of aansprekende producten te introduceren die zichtbaar effect hebben.
Het lijkt soms of de zon in je huid weer is gaan schijnen. Het is haar streven naar het optimale afstemmen van de behandeling op mijn huid, die maakt dat er echte huidverbetering is te zien.


Mevrouw Bakker:

Ik krijg tegenwoordig complimenten dat ik er fris en stralend uit zie, in plaats van de opmerkingen die ik voorheen kreeg zoals: je ziet er moe uit, je wordt toch niet ziek?
Bedankt, Liliana!


Ella de Wuilde:

Ik heb in het verleden nogal eens gewisseld tussen schoonheidsspecialistes, maar die behoefte is er nu helemaal niet meer. Bij Esthetica-Praktijk krijg je een prima totaal pakket. Liliana verrast met haar vakkennis en prettige behandelwijze.
Een echte aanrader dus!


Marienne van de Maarl
:

Ruim twee jaar geleden had ik een huid die tegen acnee aanzat. Vooral in mijn
hals had ik toen ontstekingen. Door de mesotherapie die de werkzame stoffen
diep in de huid laten doordringen ben ik daar vanaf gekomen en ook mede door het gebruik van de dagelijkse verzorgings-producten van het merk 'Image' die ik nog steeds naar volle tevredenheid gebruik.


Na de eerste wrapbehandeling was ik maar liefst 25 centimeter in totaal kwijt.
Dat zie je dus ook daarna meteen in de spiegel! Het werkt ook goed tegen cellulite
en een verslapte huid waar ik persoonlijk mee te maken heb.

Na de glycolpeeling heb je wel wat rode plekjes die na een dag of 4 of 5 wel verdwijnen en je kan een beetje gaan vervellen, maar het resultaat mag er zijn want je huid wordt er wel strakker en stralender van met een natuurlijke jonge glans als resultaat!

Ganna Chalapko:


In het hoogtepunt van bikinistress (strandvakantie in minder dan een week!) kwam ik op advies van een vriendin bij Esthetica-Praktijk terecht voor een Universal Contour Wrap. Ik kon maar 2 behandelingen doen (normaal worden er 3 geadviseerd), maar het deed wonderen. De behandeling zelf was misschien geen pretje - langer dan een uur liggen strak gewikkeld en in een sauna pak - maar het resultaat was het meer dan waard. Ik verloor naar de eerste behandeling gelijk best veel cm (bovengemiddeld) en kreeg hierdoor gewoon vanzelf zin om minder te gaan eten en meer te gaan bewegen. Ik denk dat dit het leukste is aan de behandeling dat je gelijk van het resultaat kunt genieten. En het motiveert je om verder te gaan tot je 'bikini-proof' eruit ziet. Tevreden klant, kom volgende zomer zeker weer terug!

Danielle Appelman:

Al drie keer een bodywrap ondergaan bij Liliana, helemaal geweldig!
Per behandeling ben ik zeker meer dan de beloofde 15 cm omvang kwijt geraakt.
Het geeft een heerlijk gevoel aan je lichaam, dat is misschien nog wel de belangrijkste reden dat ik nog een keer ga.
Verder vind ik dat Liliana deskundige adviezen geeft, ze weet waar ze over praat en dat geeft een goed gevoel als klant.

Veronica de Boer:

Ik ben bij Liliana voor een chemische peeling geweest.
Ik heb een kuur van zes behandelingen genomen. Hoewel ik van tevoren nogal scepties was, ben ik enorm blij met het resultaat.
Mijn bruine vlekken zijn compleet verdwenen, terwijl ik daar al jaren last van had.
Mijn huid is nu weer helemaal egaal geworden, te gek gewoon!


Esthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl