Image scincare peelings: verrijken, vernieuwen, verbeteren

In mijn praktijk werk ik met de huidverbeterende en huidverjongende peelings van Image Scincare -- clinische peelings van de laatste generatie. Deze peelings en post-treatment producten hebben de hoogste farmaceutische graad van de werkstoffen en vitamines en zijn geheel siliconen-, paraffine- en parabenenvrij.
Er is zelfs een organische clinische behandeling "Organic Passion Peptide Peel", een huidverbeterende peeling zonder chemische stoffen met medisch resultaat, voor de meest gevoelige en kwetsbare huid!
Image Scincare biedt 10 professionale chemische peelings, welke apart of gecombineerd worden toegepast om het beste resultaat te kunnen bereiken.

Welke peeling is het beste voor mij?
Voor een peeling-behandeling vindt een intakegesprek plaats. Tijdens het intakegesprek zal ik volledige uitleg geven over de behandeling en de diverse peelings. Ook zullen we samen met u uw specifieke wensen doornemen, waarna, afhankelijk van het huidprobleem, we kunnen bepalen welke peeling of combinatie van peelings voor uw huid het beste resultaat zal geven.

Wat houdt een peeling behandeling in?
De behandeling duurt, afhankelijk van de soort peeling, 45 tot 60 minuten.
Na het reinigen van de huid wordt de peeling-vloeistof aangebracht welke onder toezicht van uw specialiste een nauwkeurig bepaalde tijd moet inwerken. Hierna zal de werking verminderd of zelfs geneutraliseerd worden met bijvoorbeeld water. Door de applicatietijd te verkorten of te verlengen kan uw specialiste de diepte en werking van de peeling beinvloeden.
Als de peeling volledig is geneutraliseerd worden er nazorgproducten aangebracht.

Is een peeling gevoelig?
Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de peeling. Hoe lager de pH en hoger de concentratie, des te meer zult u voelen. Dit kan oplopen van een warmte sensatie met een lichte prikkeling tot een warm brandend gevoel.
Om dit te compenseren is het mogelijk dat uw specialiste voor afkoeling zorgt om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.
Peelings worden altijd na een bepaalde inwerktijd geneutraliseerd, waardoor de warmte / prikkeling verdwijnt. Na de behandeling voelt de huid weer normaal.

Gaat mijn huid na een peeling vervellen?
De mate van vervelling hangt nauw samen met de diepte van de peeling en de individuele reactie van de klant op deze behandeling.
Bij de meeste peelings waar ik mee werk gaat de huid niet vervellen. U bent dus na een behandeling gewoon toonbaar en ziet er direct stralend en fris uit!
Bij de Jessner lite peeling van Image heeft uw huid wel hersteltijd nodig. Na de behandeling gaat uw huid een bruine verkleuring vertonen en zal vervolgens na enkele dagen gaan vervellen. In de regel is dit proces na 1 week voorbij en heeft u een stralend glad babyhuidje terug gekregen!

Is een nazorg nodig?
De eerste weken na een chemische peeling is uw huid zeer gevoelig voor invloeden van buitenaf. Een goede nabehandeling is dan ook zeer belangrijk en zelfs noodzakelijk. Uiteraard zal ik direct na de peeling uw huid nabehandelen om deze gelijk voldoende voeding en bescherming te geven. Maar hier stopt de nabehandeling niet. Ook thuis dient u deze voedende en beschermende behandeling voor te zetten. Een persoonlijk behandelplan zal opgesteld worden.

Hoeveel behandelingen zjin er nodig?
De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt.
Een peeling kun je voor een beste oppepper voor je huid eenmalig of als "tussendoortje" naast andere behandelingen nemen.
Maar voor een optimaal resultaat adviseer ik ongeveer 4-6 behandelingen met oplopende sterktes om de twee weken.
Om het behaalde resultaat te behouden zijn regelmatige onderhoudsbehandelingen (om de 4-6 weken) aan te raden.

Esthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl