Afslanken en detoxen met infrarood-dieptewarmte.

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om snel, gemakkelijk en toch op een gezonde wijze af te slanken.
U slankt af terwijl u heerlijk ontspannend ligt en wacht. Het werkt zo goed omdat u meer energie verbruikt dan uw lichaam opneemt.

Hoe werkt het?

Afslanken is een proces waarbij onze stofwisseling de overtollige vetreserves verbrandt.
Als de stofwisseling wordt versneld, worden de vetreserves sneller afgebroken.

De infrarood Body Wrap is een warmtedeken, die zorgt voor een optimale lichaamsverwarming. Door de infrarood dieptewarmte verbetert de doorbloeding en tegelijkertijd wordt de stofwisseling gestimuleerd.
Omdat de versnelling van de stofwisseling ongeveer 48 uur aanhoudt, zijn ca. 2-3 behandelingen per week aan te bevelen. Met 10-12 behandelingen worden vaak al opmerkelijke resultaten behaald.
Al na een aantal behandelingen is er sprake van een omvangvermindering in de probleemgebieden.

Door de geactiveerde bloedsomloop zal ook de huid gladder en strakker worden. Volgt u tegelijkertijd een dieet, dan ondersteunt de infrarood dieptewarmte het afslankproces.
Het gewichtsverlies verloopt dan sneller en uw huid blijft strakker.

Infrarood-dieptewarmte-therapie is een doelgerichte behandeling die:

 • de afvalstoffen afvoert en zorgt voor het ontgiften van het lichaam
 • zorgt voor gewichts- en centimeterverlies
 • ondersteunt het afslankproces tijdens volgen van een dieet en voorkomt dat de huid verslapt
 • plaatselijk het overtollig lichaamsvet vermindert
 • de huidstructuur verbetert
 • de stofwisseling verhoogt
 • de doorbloeding verbetert
 • de huid steviger maakt
 • een ontspannend effect heeft
 • geeft pijnverlichting en soepelheid bij mensen met gewricht- en spierpijn, reuma, fibromyalgie, artrose, bechterew
 • het bevordert de nachtrustDe behandeling

Tijdens de infrarood-behandeling wordt het lichaam tot aan de nek in de wrap (een soort slaapzak) gelegd.
Hierin wordt de warmte opgehoogd tot tussen de 25 en 75 graden Celsius. Dit is afhankelijk van het gevoel van comfort. De behandelaar zal dit nauwkeurig monitoren en u te woord staan voorafgaand aan de behandeling.


Tijdens de behandeling zult u veel gaan zweten. Mocht uw lichaam niet gewend zijn aan extreme hitte, dan kan het oplopen tot 500 gram zweet en kunt u 300 kilocalorieën kwijtraken. Dit komt overeen met ongeveer 30 minuten joggen. Wanneer het lichaam aan het sauna-effect gewend raakt, is het mogelijk om zo’n 900 kilocalorieën per keer te verliezen.

Pijnbestrijding

De infrarood Body Wrap is ook effectief bij artritis en gewrichtspijnen, menstruatiepijn, hart- en bloedvatencirculatie, pijn en stijfheid en het helpt het helen van wonden te bevorderen.
Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om na de behandeling ruime hoeveelheden water te drinken, minimaal 30 minuten per dag te bewegen en een gebalanceerd dieet te volgen. De body wrap is ondersteunend aan het afvalproces.

Duur behandeling: 60 minuten

Voorbereiding:

 • Indien mogelijk scrub uw huid de dag voor de behandeling. Dit helpt dode huidcellen te verwijderen die de afgifte van toxines kunnen blokkeren en het helpt ook de poriën te openen om de doeltreffendheid van de wrap te verhogen.
 • Maak geen gebruik van vocht inbrengende crèmes , lotions of deodorant op de dag van uw behandeling. Gespecialiseerde lotions worden tijdens de behandeling gebruikt.
 • Drink geen alcohol of koolzuurhoudende dranken voorafgaand aan uw behandeling. Wij raden u ook aan om geen thee en koffie, tenzij het cafeïnevrij is, te nuttigen.
 • Drink veel water voor de behandeling. In ieder geval een halve liter water in het uur voorafgaand aan uw behandeling.
 • Wij vragen u om katoenen ondergoed en kleding te dragen. Bij voorkeur een katoenen shirt met lange mouwen en katoenen legging/broek. Breng een extra set kleding mee, aangezien u gedurende de behandeling veel zult zweten.
Prijzen

De kosten voor een losse behandeling zijn € 30,00
Een kuur van 10 behandelingen kost € 270,00 (1 GRATIS)

Een behandeling met extra Body Contour Gel kost € 45,00
Een kuur van 6 behandelingen kost € 250,00.
Een kuur van 10 behandelingen kost € 405,00 (1 GRATIS)

(Voorafgaand aan de behandeling wordt Body Contour Gel op de probleemzones aangebracht en stevig ingemasseerd met de bindweefselmassage.
Deze speciaal ontwikkelde contour-gel bevat zeewierextract, klimopblad, menthol en zorgt, in combinatie met de infrarood-dieptewarmte, voor de snellere afbraak van overtollig vet en vermindering van vetvorming, een betere doorbloeding van de huid en verwijdering van ongewenste afval- en gifstoffen.

Aanvraag Infrarood Bodywrap-behandelingEsthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl