De behandeling

De behandeling duurt 90 minuten.


 1. Intake gesprek (alleen tijdens de eerste behandeling) en invullen van behandel- formulier.
 2. Daarna zullen wij u op diverse punten van het lichaam meten.
 3. Vervolgens brengen wij de eerste gel ( Detox Base ) aan. Een unieke formule combineert plantenextracten, etherische oliën en algenextracten.
 4. Daarna worden de benen met Actieve Slim Gel en de buik en armen met Actieve Slim Crème behandeld. Zij worden goed in gemasseerd. Deze fase sluiten wij af door het lichaam te bedekken met folie.
  Actieve Slim Gel pakt effectief cellulite aan, verstevigt de huid, activeert vetverbranding en heeft ook ontstekingremmende eigenschappen. Het stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen af te voeren waardoor het gewicht afneemt.
  De Actieve Slim Crème is een doorbraak in de vermindering van vetten op de buik en rug. Deze crème geeft een afslankend effect en modelleert het lichaam.
 5. Gedurende 30-40 minuten blijft u ontspannen liggen in een infrarood warmtedeken, hetgeen het werk van Bioslimming Wrap versterkt.
 6. De folie wordt verwijderd en vervolgens wordt de Ultra Slim Effect Gel krachtig, met bindweefselmassage, in alle gebieden gemasseerd. U zult merken dat u het wat kouder krijgt. Deze laatste gel is ontzettend effectief in het afslanken, heeft een sterk afvoerende functie en vermindert het gevoel van zware benen.
 7. De behandeling werkt 12 uur door. Het kan zijn dat u gedurende de dag nog wat rillerig bent.


Geweldige resultaten al na 1 behandeling!
Ook voor mannen.

Wilt u het maximale resultaat behalen, dan raden wij u een kuur van 6 behandelingen binnen 4 weken aan.
Het is wetenschappelijk bewezen dat men na 6 behandelingen tot 1 kledingmat strakker is.
Je voelt je lichter, de huid is strakker en veel gladder.

Esthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl