Skinboosters – een sterke opfrisser voor uw huid.

Is uw huid droog, vaal, begint het volume te verliezen en zijn er fijne lijntjes zichtbaar?

Dan is de Skinboosterbehandeling voor u de  oplossing.

De skinboosters vertragen het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid.


Wat is een Skinbooster?

Een Skinbooster is een injectievloeistof, bestaande uit een basis (meestal natuurlijk hyaluronzuur), aangevuld met actieve ingrediënten (een biorevitalisatiecomplex) zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren die de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren.

Daarom wordt een  Skinboosterbehandeling  ook vaak een  Biorevitalisatiebehandeling  genoemd.

Afhankelijk van uw wens en wat uw huid nodig heeft zijn er verschillende cocktails beschikbaar.

Er zijn Skinboosters voor het gezicht, hals en decolleté, het lichaam en het haar.


Hoe wordt een Skinbooster aangebracht?

Een Skinbooster wordt aangebracht door middel van    microneedling  : oppervlakkige injecties in de huid.

Microneedling kan bijvoorbeeld met:

· Een mesoinjector (mesogun)

· Een dermaroller

· Een Dermapen

· Een mesotherapie met naalden methode (handmatige Injecties)


Naast dat Skinboosters (anders dan bijvoorbeeld een crème) direct in de huid worden aangebracht zorgt de microneedling ook voor een betere doorbloeding en activatie van collageen- en elastine.

Door te behandelen met een Skinbooster krijgt de huid dus een enorme boost.

De huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan.


Behandelindicaties

· Droge, arme, vale huid

· Huid met volumeverlies

· Slappe huid

· Rimpels en fijne lijntjes

· Hyperpigmentatie

· Acne

· Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen

· Cellulite

· Striae

· Haarverlies


Hoe ziet de behandeling eruit?

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en indien nodig verdoofd met een speciale verdovingszalf.

De behandeling geeft een licht scherp gevoel, maar wordt niet als pijnlijk ervaren.

Na de behandeling voelt de huid fris en gehydrateerd aan. 

De huid kan soms lichte roodheid, kleine bultjes en/of zwelling vertonen. Meestal trekt dit binnen enkele uren weg.

Heel soms kan er een klein blauw plekje ontstaan, blijft de huid wat langer gevoelig of kunnen een paar kleine krasjes zichtbaar zijn. Als u last heeft van vochtwallen kan dit na de behandeling tijdelijk verergeren (aangezien er vocht geïnjecteerd wordt). Dit is over het algemeen de volgende dag minder.


Behandelplan op maat

Iedere huidtype en indicatie heeft zijn eigen behandelplan die bestaat uit een aantal behandelingen in kuurverband.

Een kuur betekent dat u tussen de 3 tot 6 behandelingen ondergaat met een interval van 10 of 14 dagen.

Met iedere behandeling zal de huidconditie toenemen en het resultaat ook aan de oppervlakte van de huid zichtbaarder worden. U gaat zien dat het volume in uw huid verbetert, de huid steviger wordt en de teint egaler. Na een aantal behandelingen gaat u een langdurig resultaat zien. Het is daarom belangrijk om de gehele kuur af te maken.


Het resultaat

De resultaten verschillen per persoon en per indicatie. Aan het einde van de kuur voelt uw huid gehydrateerd, zacht en soepel aan. Uw huid oogt frisser, lijntjes zijn minder zichtbaar en de huid heeft weer een gezonde glans.

Skinboosters mogen niet verward worden met fillers.  Skinboosterbehandelingen verzorgen en voeden de huid van binnenuit waardoor de verschijnselen van huidveroudering preventief worden aangepakt. Fillers daarentegen geven de huid plaatselijk meer volume en worden toegepast om rimpels op te vullen.


Het advies voor een maximaal resultaat

*Gebruik de serums van de bijbehorende Daily Care lijn en specifieke SkinTech Crèmes om de behandeling thuis te ondersteunen en een langdurig resultaat te houden.

*Bescherm uw huid. Zon is van grote invloed op het huidverouderingsproces. Gebruik daarom Melablock SPF 30 of 50 om uw huid tegen UV stralen (zonlicht) en warmte te beschermen.

*Het huidverouderingsproces kunnen we echter niet stopzetten. Wij adviseren u daarom om na de eerste kuur iedere 8 tot 12 weken een losse behandeling te ondergaan of de kuur herhalen na 6-12 maanden zodat uw huid in topconditie blijft.


  Plan een gratis intakegesprek

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreken wij tijdens een vrijblijvend intakegesprek uw vragen, wensen en verwachtingen. Na zorgvuldige huidanalyse en beoordeling van uw conditie geven wij u een persoonlijk behandeladvies, stellen wij het behandelplan op en geven wij u een prijsindicatie.


Wanneer kunt u niet behandeld worden met Skinboosters?

* wanneer u allergisch bent voor één van de bestanddelen

* als u wondjes, een huidziekte of infectie heeft, zoals een koortslip (herpes infectie)

* wanneer u een auto-immuun ziekte, diabetes type 1 of acute reumatoïde artritis heeft

* in overleg met uw behandelarts als u behandeld wordt met immunosuppressiva of
corticosteroiden.Aanbod Skinbooster behandelingen


RRS® HA Injectable skinbooster


RS® HA Injectable is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté die voor iedereen geschikt is.

 Deze skinbooster hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge, arme en verslapte huid, de huid beschadigd door roken, zon en luchtverontreiniging, en voor behandeling van oppervlakkige rimpels.

Indicaties

· Gedehydrateerde huid

· Arme huid

· Vale huid

· Rokershuid

· Fijne lijntjes

· Leeftijd 25-45 jaar

RRS® HA Injectable bevat 30 mg/5ml hyaluronzuur met een complex van maar liefst 72 actieve ingrediënten, zoals antioxidanten, vitaminen, aminozuren en vetzuren. Deze voeden de cellen, regenereren de huid en stimuleren het herstel. Het hyaluronzuur (niet-gecrosslinkt) hydrateert, geeft volume, verbetert de teint en laat de huid weer stralen.


RRS® HA Tensorlift - skinbooster voor het gezicht


RRS® HA Tensorlift is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een slappe huid zoals deze kan voorkomen bij een rokershuid en een huid met zonneschade waarvan de elasticiteit is afgenomen. RRS® HA Tensorlift bevat hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol), die de cellen voeden en de collageen- en elastine-aanmaak stimuleren.

Indicaties

* Gedehydrateerde huid
* Slappe huid
* Hypotrofie
* Rokershuid
* Fijne lijntjes
*Leeftijd 40-75 jaar


RRS® Hyalift® 75 ProActive skinbooster


RRS® Hyalift® 75 ProActive is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een verouderde huid en/of een huid met veel volumeverlies.

 RRS® Hyalift® 75 ProActive bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur van hoog moleculair gewicht met een anti-aging complex. Deze skinbooster geeft een “superhydratatie” en daarnaast wordt de verouderde huid gevoed en gestimuleerd tot aanmaak van   nieuwe cellen.

Bij een huid die zowel stevigheid als volume nodig heeft, kunnen 2 sessies RRS® Hyalift® 75 ProActive gecombineerd worden met 2 sessies RRS® HA Tensorlift. 

Indicaties

* Gedehydrateerde huid
* Volumeverlies
* Vale huid
* Verouderde huid
* Fijne lijntjes
* Leeftijd 45-75 jaar


RRS® HA Whitening - depigmentatieskinbooster


RRS® HA Whitening is een depigmentatieskinbooster voor gezicht, hals en decolleté, in geval van hyperpigmentatie, zonneschade en melasma in het bijzonder.

RRS® HA Whitening bevat 3 mg/3 ml hyaluronzuur met een complex van actieve ingrediënten die het proces van melaninesynthese moduleert.

 RRS® HA Whitening is ook heel geschikt  voor een huid met veel zonneschade, omdat het opvuleffect van hyaluronzuur bij een zonbeschadigde   atrofische huid de aanmaak van melanocyten en daarmee bovenmatig sterke of abnormale melaninesynthese afremt. Hiermee worden verschillende oorzaken gelijktijdig behandeld met RRS® HA Whitening.

RRS® HA Whitening leent zich uitstekend als voorbereiding op Easy TCA peelingsessies om pigmentaanmaak af te remmen en bestaand pigment makkelijker te kunnen verwijderen.

 Gebruik altijd SkinTech® Blending Bleaching Cream als ondersteuning en SkinTech® Melablock HSP SPF 30 of 50 om pigmentactivatie te reduceren.

Indicaties

* Hyperpigmentatie

* Melasma

* Zonneschade


RRS® HA Eyes - skinbooster voor rond de ogen


RRS® HA Eyes is speciaal ontwikkeld voor het verminderen van vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen. 

De oogcontouren krijgen weer een frisse uitstraling.

De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren, antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming.

Indicaties

* vochtwallen ( "puffy eyes") 

* Oppervlakkige rimpels rond de ogen

* slappe huid

* Donkere kringen onder de ogen

* Vermoeide blik


XL HAIR® - skinbooster tegen haaruitval  


Haaruitval is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen.

Met  XL Hair® bieden we u een behandeling waarmee haarfollikels gevoed worden, haaruitval stopt en uw haar voller wordt.
Uw haarfollikels worden weer gezonder waardoor ze meer haren gaan produceren.


* Een lokale behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert

* Stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren

* Geschikt voor zowel mannen als vrouwen


XL Hair® stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei.

Microneedling bevordert de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid. Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

Het is belangrijk dat het behandelprotocol goed wordt gevolgd. Voor mannen betekent dat een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van 1-2 weken.

Indicaties

 * Alopecia Androgenetica

* Alopecia Areata

* andere, niet verlittekende vormen van haaruitval

* er moeten nog haarfollikels aanwezig zij


Ondersteunende producten

Voor het beste resultaat adviseren wij om het behandelprotocol met XL-Hair® te combineren met ondersteunende producten voor thuisgebruik (AD Daily Care):

· Hair Energizer Spray, geurloze, niet vette haarspray die dagelijks (of 3x per week, 2x per dag) wordt ingemasseerd op de hoofdhuid

· ScalpFit Shampoo, om de hoofdhuid goed te reinigen op de dag van de behandeling met XL Hair®

· Revitalix shampoo, een onderhoudsshampoo voor dagelijks gebruikRRS® HA Cellutrix® - skinbooster voor cellulite huid  


RRS® HA Cellutrix® is een skinbooster die onregelmatigheden van de sinaasappelhuid verbetert.  

RRS® HA Cellutrix® bevat naast hyaluronzuur een speciaal geformuleerd biorevitalisatiecomplex dat oedeem, fibrotisch weefsel en vetophopingen in de huid helpt af te voeren. RRS® HA Cellutrix® stimuleert de fysiologische microcirculatie en bevat voedende ingrediënten die een stimulerend effect op de opperhuid en de dermis hebben.

Indicaties

· Verbetering van verschillende gradaties van de cellulite huid

· Stimulatie van stevigheid van de huid

· Detoxificatie van weefsel

· Stimulatie van afvoer van vocht en vetophopingen

· Bevorderen van de microcirculatie

· Voeden van de huid


RRS® HA Strimatrix® - skinbooster voor striae huid


RRS® HA Strimatrix® is een skinbooster die onregelmatigheden van de striaehuid verbetert.

 RRS® HA Strimatrix® bevat naast hyaluronzuur een speciaal geformuleerd revitalisatiecomplex voor het vullen van de atrofische huid, veroorzaakt door lineaire breuken van striaelittekens. De actieve ingrediënten bevorderen de regeneratie van de dermale matrix, waardoor atrofische littekens en de slappe huid tussen de striaelittekens zich kunnen verbeteren.

Indicaties

· Verbetering van verschillende gradaties van de striaehuid

· Stimulatie stevigheid van de huid tussen de littekens

· Stimulatie van collageenregeneratie

· Opvulling van atrofische littekens

· Bevorderen van de microcirculatie

· Voeding van de huidGeïnteresseerd geraakt en behoefte aan een advies op maat?

Wij informeren je graag.

  
Esthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl