Universal Contour Wrap,

van oorsprong een medische behandeling voor lever- en nierpatienten, wordt vooral vanwege de afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast.

De gepatenteerde zeeklei-oplossing en het Universal Contour Wrap-proces is het resultaat van meer dan 12 jaar onderzoek en ontwikkeling uitgevoerd door de Amerikaanse dokter Richard Strem.
Zijn doel bestond er in een afdoende middel te vinden voor het verkrijgen van centimeterverlies en detoxificatie (ontgifting) van de huid.

Uit zijn onderzoek bleek dat zeeklei veruit de beste basisstof is voor een lichaamspakking. Deze bevinding was niet nieuw en dateert reeds vanuit de tijd toen Cleopatra zich onsterfelijk maakte, door van het behoud van haar schoonheid een kunst te maken.

De kennis dat zeeklei bijna alle door de mens gekende stoffen opneemt en gebruikmakend van de hedendaagse technologie, stelde Dr Strem in staat de zeeklei te verrijken met natuurlijke mineralen.
De sterk reinigende eigenschap van deze klei in het lichaam resulteert in een verbluffende reductie van de lichaamsomvang.

Esthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl