Kaneelwrap - een zeer aangename afslankmethode.

De kaneelpakking ofwel de aroma-wikkelmethode is een aangename en succesvolle manier om een zijdezachte en gladde huid te krijgen!
Niet alleen de kwaliteit van de huid wordt hierdoor sterk verbeterd, maar ook de algemene conditie. Na de behandeling zal u zich zowel lichamelijk als geestelijk gesterkt voelen!

De unieke speciaal ontwikkelde aromatische kaneelcrème zorgt, in combinatie met de wikkelmethode (ook wel wrapping genoemd) en infrarood dieptewarmte, voor de afbraak van overtollig vet, de bestrijding van cellulite en striae, een betere doorbloeding van de huid en verwijdering van ongewenste afval- en gifstoffen.

Ben je afgevallen? De kaneelpakking zorgt er ook dat je huid weer strakker worgt. Zo zit je letterlijk lekkerder in je vel!

De kaneelwrap biedt veel:

  • Afslanken in centimeters
  • Plaatselijke en algehele figuurcorrecties
  • Cellulite bestrijding
  • Huidversteviging
  • Lymfedrainage
  • Spataderen bestrijding
De behandeling

Bij de kaneelpakking wordt gebruik gemaakt van aromatische kaneelcrème met kaneelolie en algen (zeewier).
Na het aanbrengen van de kaneelpakking wordt u in folie gewikkeld. Dit is een traditionele en bekende manier van wrappen. De druk op de weefsels bevordert de afvoer van afval- en gifstoffen. Het wikkelen zelf heeft dus ook een belangrijke functie!

De lichaamspakking heeft het meeste effect wanneer u 50 minuten lang in een infrarood warmtedeken ontspannen blijft liggen. Zo kunnen de aromatische stoffen in de crème hun werk doen.


Dankzij een verhoogde doorbloeding van de huidlagen wordt de crème optimaal in de huid opgenomen. Na afloop is douchen niet nodig.
Drink na de behandeling één à twee liter water om de afvalstoffen goed af te voeren.

Voor een goed resultaat zijn 2 à 3 behandelingen per week aanbevolen.
De bereikte resultaten kunnen behouden worden door eens per maand of eens per 6 weken een nabehandeling te ondergaan.


Prijzen

De kosten voor een losse behandeling zijn € 45,00
Een kuur van 6 behandelingen kost € 250,00
Een kuur van 10 behandelingen kost € 350,00

Aanvraag Kaneel Bodywrap-behandeling

Esthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl