Een UCW-behandeling kost € 90,00 en duurt ruim twee uur. U krijgt een verfrissend drankje of een kopje koffie of thee aangeboden en kunt ontspannen TV of een DVD kijken.
U ondergaat bij ons de behandeling prive, hetgeen inhoudt dat u niet samen met andere clienten de behandeling ondergaat.
U kunt continue rekenen op de persoonlijke aandacht van uw specialiste.

Het benodigd aantal behandelingen hangt af van het totale centimeter-verlies dat u wilt bereiken, of u de behandeling combineert met een dieet, hoe los uw huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulitis is.

Hoewel veel van onze clienten een kuur van driebehandelingen nemen, adviseren wij u het resultaat van de eerste behandeling af te wachten en dan in overleg met ons eventuele extra behandelingen te plannen.

Indien u besluit een kuur van drie behandelingen te nemen ontvangt u een kadobon ter waarde van € 20,00 die u in onze praktijk kunt besteden voor een andere behandeling of de aankoop van schoonheidsproducten uit ons assortiment.

Esthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl