Perfectie zonder injectie

Onze praktijk is gespecialiseerd in naaldloze mesotherapie; een moderne, gepatenteerde technologie uit de Verenigde Staten die in 2003 een nobelprijs won: electroporation in combinatie met het unieke ionisatieproces van actieve ingredienten.

Electroporation maakt het voor het eerst mogelijk om de actieve werkzame stoffen door de huid te sluisen en in de cellen te brengen, zonder gebruik te maken van een naald.
Hierdoor is er een doeltreffende penetratie van ingredienten mogelijk die volledig pijnloos is en die tegelijkertijd tot 4000 % meer effencientie aantoont. Zo kunnen cellen worden behandeld tot de hypodermis (onderlaag van de huid), die onbereikbaar is voor de meeste cosmetische produkten.


Hoe werkt mesotherapie zonder naalden?

Het principe is gebaseerd op een high-tech computer, hoogwaardige cocktails van actieve werkstoffen en uiteraard de vakkennis van onze specialisten.

Uit de computer komt de aandrijfkracht (electroporatiegolven) voor de werkstoffen.

Door het synergetisch samenwerken van alle factoren worden de werkstoffen naar het te behandelen gebied gesluisd.
Afhankelijk van het te behandelen gebied worden de werkzame stoffen op de juiste diepte in de huidlaag gebracht.

Deze methode kiest gelijktijdig twee wegen in de huid:

  • De intercellulaire route (om de cel heen) voorziet de bovenste huidlagen. Hierbij drijven kleinere werkstoffen rond de cel en vullen tussenruimtes op.
  • De transcellulaire route (door de cel heen) overwint huidbarrieres, zij bouwt transportroutes in de diepte.Korte, snelle impulsen openen in milliseconden kanaaltjes door cellen en huidbarrieres, zodat grote structuurmoleculen zoals, hyaluronzuren, lipiden en andere organische herstelstoffen in de diepere lagen terecht komen.

Esthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl